top of page

Kanoën, lekker eten en een rustgevende omgeving

Gisteren was het in Frankrijk moederdag. Hoe leuk is het om het dan nog een keer te vieren. Een goed excuus dus om weer een hapje te gaan eten.

We kwamen uit bij Auberge de la plage Montcocu.

Een restaurantje bij een camping aan de rivier de Creuse. Wat een geweldig uitzicht heb je hier en wat een rust straalt de omgeving uit. Echt prachtig. De reflectie van de bergen in het water is adembenemend.

Het eten was eenvoudig (burgers, pizza, antipasti op zn Frans en schotels maar van een uitstekende kwaliteit. Zelfs de frietjes waren knapperig. Iets wat in Frankrijk normaal erg moeilijk schijnt te zijn ;-).

Voor een gerecht betaal je rond de 12,50, wat het ook nog eens leuk maakt én, belangrijk voor mij, je uitnodigt dan ook nog maar een toetje te nemen.

Ik zou je het zelfgemaakte appelijs met Calvados zeker aanraden. Pas wel op want de Calvados is rond de 40% en ze zijn niet zo zuinig als in Nederland met het bij het ijs schenken ;-).


Mocht je overigens voordat je gaat eten eerst een duik in het water (lees; rivier) willen nemen dan kan dat hier uitstekend. Er is een strandje bij waar je een al even schitterend uitzicht hebt en je kunt er kano's, waterfietsen of kajaks huren.

Vergeet je handdoek dus niet!

Al met al een prachtige plek om de namiddag en avond door te brengen.


Mariëlle


69 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page